Loading...

Alex and Adrian asked us to build an office in the unused space at the top of their garden in Steyning. To create a solid foundation, we constructed a cantilevered frame on which to build the studio. The studio measures 3.1m x 2.5m, and has 1.8m wide French uPvc doors leading onto the hardwood deck, and a full height window at right angles to the doors. Natural light is crucial for Alex, so we positioned a wide picture window at the perfect height to give her a view down the garden from her desk.

The experience was seamless from initial online enquiry, to Grant visiting the site, the design discussion, the drawings and the build itself. The team listened and took on board what we wished to achieve and delivered according to specs agreed and went the extra mile, including relocating plants that were in the way of our beautiful new studio build. We were very impressed with the quality of finish and were excited to see the volume of insulation installed, which we know will ensure the studio is truly usable for 12 months of the year.
Alex Bebbington

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Working from home

Paul wanted us to build a garden studio so that he could stop renting offices and spend more time with his family. The cedar overhang and Balau deck also...

Project Details

Abode studio with slate patio

Allison and her family wanted a new garden to work, rest and play in for their home in Lancing. Our redesign included a studio, seating areas, deck, patio ...

Project Details

Outdoor gym

Farha wanted a small and perfectly-formed gym room in her Hove garden. We built this Astana studio with French doors ...

Project Details

Large garden sitting room

Adrian and Sarah wanted an outdoor room for their home in Hassocks, which would fit in with their newly landscaped gardens...

Project Details

The first Urban Escape Studio

We built our first studio in 2008 for Lucy, as a lovely bedroom and shower-room which sat perfectly in her newly landscaped garden in Hove...

Project Details

Tree house studio

Alex and Adrian asked us to build an office in the unused space at the top of their garden in Steyning. It was key to create a solid foundation...

Project Details