Loading...

Studio Duo, Hove

Jon and Maria asked us to build a home office in their back garden after lockdown. We constructed this western red cedar-clad 4.3m x 3m studio with a 60cm overhang, 1.8m wide French doors and a top hung window. They were so happy with the project, that six months later, we came back to build a den for their teenage daughter. The second studio is 4.8m x 3.2m and is clad with granite engineered wood, and is a wonderful addition to the family!

Tell us what kind of space you need and we will work with you to design and build your ideal garden studio.

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Studio Duo

Jon and Maria wanted us to build a home office for their back garden after lockdown. We constructed this 4.3m x 3m western red cedar studio ...

Project Details

Garden Office with Pergola

Katie and Paul contacted us during lockdown, asking us to design a home office for the rear of their garden. We took down their shed and levelled...

Project Details

Seafront Studio

Barbara and Steve asked us to build a multifunctional studio that would fit neatly into their patio garden and would blend in with the surrounding gardens...

Project Details

Insights Office

Sam and Saskia manage a successful corporate communications company, and wanted a smart office in their garden from which to run the business...

Project Details

Urban Escapes Show Studio

We built the show studio during lockdown so that we could continue to safely show clients the internal and external finish of our garden rooms...

Project Details

Worthing Music Room

When they moved to their new house in 2020, Jos and Nicola wanted to create some additional space where they could work, relax and play music...

Project Details