Loading...

Elena wanted a garden office which would help to separate ‘home’ and ‘work’. We designed this studio for her and Dom, making the most of an unused area at the back of the garden. This gives Elena a clear view across the garden to the house, while giving her the physical space she needs to work. We painted the back feature wall a vibrant green blending into the planting behind the studio, and giving a sense of calm. The overhang on the studio mirrors the deck at the front, and we also built a circular deck above their rockery, which helps them make the most of the evening sunshine.

Are you working from home more often these days, do you need a space for exercising, or do your kids need a den?

Let us know what you’d like from your garden room and we’ll design your ideal space.

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Lindfield Garden Room

Emily and Crispin wanted an office in their garden for them to work from home, and as an extra space for relaxing. There's a paved step up to the studio...

Project Details

Garden Studio and Sun Deck

Emma and John asked us to install a garden room and deck at the top of their garden. Their Abri studio is 4.5m x 3.7m with a 600mm overhang ...

Project Details

Studio and Sun Terrace

Julie and her family asked us to replace the large garage at the end of their garden with a sunny studio where they could enjoy the garden and exercise ...

Project Details

Shou Sugi Ban Studio

Jon and Jo asked us to build a family room in their beautiful garden. They wanted us to use 'shop sugi ban', the Japanese technique of charring wood ...

Project Details

Home Gym, Hove

Kirsty and Kid got in touch after they saw their neighbours' recently built Urban Escape Studio, replacing an old Wendy house with a new garden gym ...

Project Details

Art Studio, Hove

Gillian and Nick asked us to build an art studio for their son, William. We built the 4.3m x 3.7m studio with 2.5m wide bi-fold doors and a full length casement ...

Project Details