Stuart and Nicola wanted an extra room for the family to use in their long garden in Arundel. We built this Astana (3.6m x 2.4m) with a wood burning stove and flue, and a slate base to protect the engineered oak flooring. We also built the adjoining shed for additional storage.

“We love the office…it’s a game changer!”

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Stained glass studio

Lorna and Steve needed a studio workspace with plenty room for all the materials Lorna uses for her stained glass work so that they could reclaim...

Project Details

Outdoor gym

Samantha and Michael wanted us to build them a garden room to use as a gym with space for all their weights and equipment. Their 5.4m x 3.1m...

Project Details

Apple tree studio

Jenny and Sam wanted a quiet office room where they can both work from home. We built their 5m x 3m studio on the unused patio area at the top...

Project Details

Garden den with storage room

Phil and his family wanted some additional living space for them and their children. We replaced their existing garage with this 6.1m x 3.4m studio...

Project Details

Sunshaded office with storage

Susie and Dan wanted a new room in their garden where they could work from home, and have a view all the way down the garden. We designed this stylish...

Project Details

Garden office

Kayleigh and Jamie run their business from home and wanted a smart new office in their garden where they could work in a bright and airy...

Project Details