This small garden studio 2.4 x 2.6m was created as an office for Karl in Peacehaven, combining the “Abri” and the “Abode” with the lovely corner doors and full height side window and the 60cm overhang on the roof. The office has lights in the underside of the roof and also Cat 5e internet cable connected directly to the home router for fast internet access.

All of our garden rooms are built to suit each individual client, no two are the same so you can be assured you are getting the perfect studio for you and your needs! Our studios can be adapted to incorporate bathrooms, kitchens or bedrooms and are built for year round use. You could even have log burners, underfloor heating or air conditioning installed! We will work with you to create your ideal space.

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Duo Studio

Jon and Maria were so pleased with the garden office we designed for them post-lockdown, they asked us to build another ...

Project Details

Chichester studio

Lisa asked us to design a garden room that would snuggle into an unused corner of her beautiful garden in East Wittering...

Project Details

Insights Office

Sam and Saskia manage a successful corporate communications company, and wanted a smart office in their garden from which to run ...

Project Details

Urban Escapes Show Studio

We built the show studio during lockdown so that we could continue to safely show clients the internal and external finish of our garden rooms...

Project Details

Worthing Music Room

When they moved to their new house in 2020, Jos and Nicola wanted to create some additional space where they could work, relax and play music...

Project Details

Lindfield Garden Room

Emily and Crispin wanted an office in their garden for them to work from home, and as an extra space for relaxing. There's a paved step up to the studio...

Project Details