Loading...

Joseph wanted to replace an old timber studio in his garden with a spacious games room. The studio has 2.75m bi-fold doors and full length casement windows to bring the garden and studio together, and has a kitchen area for preparing drinks and snacks. The overhang is mirrored by the Balau hardwood deck at the front of the studio.

Are you working from home more often these days, do you need a space for exercising, or do your kids need a den?

Let us know what you’d like from your garden room and we’ll design your ideal space.

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Consultation room

John and Karen asked us to build them a consultation room in their garden. The studio is 3.1m x 3.1m, with 2 single doors and an overhang on three sides...

Project Details

Games room

Joseph wanted to replace an old timber studio in his garden with a spacious games room. The studio has 2.75m bi-fold doors and a full length casement...

Project Details

New home office

AJ was using the spare room as a home office, and decided he needed a more user-friendly space long-term. The studio has 2.75m aluminium bi-folds...

Project Details

Sedum office

With the family all at home over the summer, Morag decided she wanted an office space of her own. The studio has 2.4m wide sliding doors and a side...

Project Details

Green garden office

Elena wanted a garden office which would help to separate 'home' and 'work', so we created this studio which fits neatly into an unused area at the back...

Project Details

Pavilion room

Grant and Nick wanted us to create an artist's studio in an unused corner of their beautiful garden. We designed the garden room with them to ensure...

Project Details