Loading...

Ketan and Tina wanted to create a garden which they could enjoy with their children. Together we drew up a landscaping and studio design, including a walkway which is perfectly formed for tricycle rides from the sandpit to the play area. The curve of the Balau hardwood decking is mirrored in the rendered seating with cedar batten screening. We used UV protective oil to maintain the colour of the Western red cedar cladding on the studio, and rubber chips made from old tyres to ensure soft landings for the children.

Many thanks again for all yours and your team’s hard work over the past few weeks. We’re very pleased with the final result and looking forward to using the garden more in the summer and the office for work. A special mention has to go to Josh, his workmanship and overall skills are pretty impressive along with his attention to detail which reflects in the final finish.

Ketan Mistry

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Stained glass studio

Lorna and Steve needed a studio workspace with plenty room for all the materials Lorna uses for her stained glass work so that they could reclaim...

Project Details

Outdoor gym

Samantha and Michael wanted us to build them a garden room to use as a gym with space for all their weights and equipment. Their 5.4m x 3.1m...

Project Details

Apple tree studio

Jenny and Sam wanted a quiet office room where they can both work from home. We built their 5m x 3m studio on the unused patio area at the top...

Project Details

Garden den with storage room

Phil and his family wanted some additional living space for them and their children. We replaced their existing garage with this 6.1m x 3.4m studio...

Project Details

Sunshaded office with storage

Susie and Dan wanted a new room in their garden where they could work from home, and have a view all the way down the garden. We designed this stylish...

Project Details

Garden office

Kayleigh and Jamie run their business from home and wanted a smart new office in their garden where they could work in a bright and airy...

Project Details