Loading...

Patricia wanted an art studio in her garden. We built this smart Abri with a single glazed side door and large casement windows looking out to the garden. The room includes a sink and storage units for Patricia’s art materials.

Perfect. No problems whatsoever. Charming work force, in and out within 8 working days for my small studio. Highly recommend.

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Working from home

Paul wanted us to build a garden studio so that he could stop renting offices and spend more time with his family. The cedar overhang and Balau deck also...

Project Details

Abode studio with slate patio

Allison and her family wanted a new garden to work, rest and play in for their home in Lancing. Our redesign included a studio, seating areas, deck, patio ...

Project Details

Outdoor gym

Farha wanted a small and perfectly-formed gym room in her Hove garden. We built this Astana studio with French doors ...

Project Details

Large garden sitting room

Adrian and Sarah wanted an outdoor room for their home in Hassocks, which would fit in with their newly landscaped gardens...

Project Details

The first Urban Escape Studio

We built our first studio in 2008 for Lucy, as a lovely bedroom and shower-room which sat perfectly in her newly landscaped garden in Hove...

Project Details

Tree house studio

Alex and Adrian asked us to build an office in the unused space at the top of their garden in Steyning. It was key to create a solid foundation...

Project Details