Loading...

Painting Studio

Pat and Sally had recently moved into their ground floor flat when they asked us to redesign their garden, and to install a studio space where Sally can paint. We laid a long granite pathway with planting either side, and cedar batten screening along the boundary walls. The 4.3m x 3.6m art studio fits snugly into one corner, and we transformed the sloping bank at the top of the garden (last photo) into a lovely space at the end of the garden with steps up to a Balau hardwood deck which incorporates the existing trees. We completed the makeover by creating a pebbled barbecue area, with a spherical stainless steel water feature and mirror.  

We are so pleased with how the garden has turned out, it has exceeded our expectations and will prove to be a much needed oasis of calm to sit in during this summer and for Sally to get back to her painting.

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Lindfield Garden Room

Emily and Crispin wanted an office in their garden for them to work from home, and as an extra space for relaxing. There's a paved step up to the studio...

Project Details

Garden Studio and Sun Deck

Emma and John asked us to install a garden room and deck at the top of their garden. Their Abri studio is 4.5m x 3.7m with a 600mm overhang ...

Project Details

Studio and Sun Terrace

Julie and her family asked us to replace the large garage at the end of their garden with a sunny studio where they could enjoy the garden and exercise ...

Project Details

Shou Sugi Ban Studio

Jon and Jo asked us to build a family room in their beautiful garden. They wanted us to use 'shop sugi ban', the Japanese technique of charring wood ...

Project Details

Home Gym, Hove

Kirsty and Kid got in touch after they saw their neighbours' recently built Urban Escape Studio, replacing an old Wendy house with a new garden gym ...

Project Details

Art Studio, Hove

Gillian and Nick asked us to build an art studio for their son, William. We built the 4.3m x 3.7m studio with 2.5m wide bi-fold doors and a full length casement ...

Project Details