Loading...

Jenny and Sam wanted a quiet office room where they can both work from home. We built the 5m x 3m studio in the unused patio area at the top of their garden, removing their old shed and digging out the back border to create enough space without encroaching on the garden. The 2.7m wide bi-fold doors bring in lots of light, and we also constructed a Balau hardwood sun-deck at the front.

We absolutely love the office – it’s made a huge difference to working from home.
Thanks to you all for doing such a great job!

Please call, email or find us Facebook, Twitter, Instagram or Youtube. We offer a free site survey and consultation which gives you the opportunity to talk to us about your ideal garden room and for us to go through what the possibilities are. There is absolutely no obligation or pressure from us for you to proceed, we aim to make this all as easy for you as we can.

Our fantastic team build our studios from scratch, on site, usually in one week. Our lovely studios are ready to move straight into with the electrics connected to house supply and walls painted. We can tailor any of our garden rooms to suit your needs! – Grant Capsopoulos

Get In Touch

Latest Projects

Green garden office

Elena wanted a garden office which would help to separate 'home' and 'work', so we created this studio which fits neatly into an unused area at the back...

Project Details

Pavilion room

Grant and Nick wanted us to create an artist's studio in an unused corner of their beautiful garden. We designed the garden room with them to ensure...

Project Details

Stained glass studio

Lorna and Steve needed a studio workspace with plenty room for all the materials Lorna uses for her stained glass work so that they could reclaim...

Project Details

Outdoor gym

Samantha and Michael wanted us to build them a garden room to use as a gym with space for all their weights and equipment. Their 5.4m x 3.1m...

Project Details

Apple tree studio

Jenny and Sam wanted a quiet office room where they can both work from home. We built their 5m x 3m studio on the unused patio area at the top...

Project Details

Garden den with storage room

Phil and his family wanted some additional living space for them and their children. We replaced their existing garage with this 6.1m x 3.4m studio...

Project Details